Gratis proef rijles bij Seecure Rijopleidingen

jul 29, 2021 | Blog

Hoe gaat een gratis proef rijles in zijn werk?

Een gratis proefles verschilt per rijschool. Ik zal je in deze blog alleen vertellen hoe mijn rijschool een gratis proef rijles laat verlopen.

Een gratis proef rijles moet in mijn visie een leuke ervaring zijn als mede een kennismaking tussen de rij-instructeur en de rijbewijs kandidaat. Ik kom op de geplande datum en tijd voorrijden en kom jou netjes aan de deur ophalen. Ik maak altijd een korte kennismaking met jou en eventueel jouw ouders. Uiteraard staan deze met hun fotocamera’s gereed om trots de eerste rijles te vereeuwigen in de familie boeken. Geloof me, zo sta jij er zelf ook ooit nog bij. Accepteer het en ga door is het beste advies wat ik je kan geven. Er is geen enkele mogelijkheid om dit tegen te houden.

Daarna gaan we gewoon lekker een stukje rijden. In het begin hoef je alleen nog maar te sturen een beetje gas te geven en hier en daar je richting aan te geven. Geen zorgen dus! Je hoeft echt niet in één keer van professioneel fietser naar automobilist. De proefles moet een leuke en leerzame ervaring zijn. Zie het als een voorproefje voor de rijlessen.

Kan ik schade maken?

Ik hoor ook regelmatig in de proef rijles leerlingen zeggen. Wat als ik ergens tegenaan rijd wat dan? Nou, ik snap dat je daar een beetje bang voor bent. Maar je hoeft echt nergens voor te vrezen. Ik zit naast je en mijn beroep houd niet alleen maar in dat ik jou moet leren autorijden. Ik ben ook heel vaardig in jou veilig houden onder alle verkeersomstandigheden. Alles wat jij kan bedenken dat er fout kan gaan heb ik al honderden keren meegemaakt.
Dus relax! Ga in de leer modus en voel je vrij om fouten te maken. Het klinkt misschien een beetje cliché, maar daar leer je het beste van.

Hoelang duurt een proef rijles?

De rijles duurt vijftig minuten. Meestal rijden we hier een half uurtje van. De andere twintig minuten worden verdeeld in tien minuten voor de rijles en tien minuten na de rijles. Kennismaking, oefenen, afsluiten.

Bij de afsluiting vertel ik jou mijn bevindingen en geef ik je een advies welk pakket je het beste kan nemen. Het aantal uur dat je nodig gaat hebben kan ik helaas niet voorspellen, dat hangt van verschillende factoren af in de loop van de rijopleiding. Verderop in de rijopleiding zal ik wel een plan maken om de beste voorbereiding op het rij examen te realiseren.

Stel vragen aan de rij-instructeur

Er is ook altijd ruimte om vragen te stellen. Er is geen vraag te gek! Dus wees niet terughoudend. Ik waardeer het enorm als je vragen durft te stellen. Dit zorgt voor meer duidelijkheid van beide kanten. Zo kan ik het beste jouw rijopleiding gaan uitstippelen zonder dat er onduidelijkheden zijn.

Hierna nemen we afscheid van elkaar en laat ik de keus volledig in jouw handen. Het is natuurlijk verschrikkelijk belangrijk dat jouw gevoel goed is. Is dat niet zo? Of twijfel je? Dan kan je beter nog een paar andere proeflessen inplannen bij verschillende rijscholen. Het is voor jou en voor mij van groot belang dat jij er 100% achter staat. Gelukkig gaan 93% van de proeflessen die ik afneem gewoon door. Ik zal je echt niet anders gaan aankijken als je nee zegt. Ik begrijp dat volledig! Het gaat om jou en niet om mij.

Gratis proefles aanvragen

Wil je een gratis proefles? Dan kan je altijd op de proefles pagina een aanvraag doen! Misschien tot in de auto? En anders op de weg.

Rijschool Seecure Den Bosch, Autorijles Den Bosch, Autorijles Rosmalen, Autorijles Berlicum

TIJDELIJKE ACTIE

Geen Wachtrij
Vol = Vol

28 rijlessen

1 Praktijkexamen

1 Gratis her-examen

1 Gratis proefles

1x  i-Theorie t.w.v. €69,95

Iedere week les

Thuis ophalen

Vaste rij-instructeur

Moderne lesauto

Leskaart en advies

Vanaf 16,5 jaar

Gespreid betalen (optie)

€1499 €1349

Gratis Proefles Aanvragen

 
(proefles is vrijblijvend)

Meld je snel aan voor een GRATIS proefles!

Seecure De rijschool van Den Bosch en omgeving. Meld je snel aan!