Over ons

Ik ben Erik, jouw rij-instructeur!

Ik ben Erik Boertje, rij-instructeur sinds 2012 en de eigenaar van Rijschool Seecure. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij verschillende rijscholen heb ik besloten rijschool Seecure op te starten. Met mijn ervaring en know how weet ik iedere leerling de aandacht te geven die nodig is om zijn rijbewijs te halen. Ik heb me gespecialiseerd in het les geven aan leerlingen met rij-angst en faal-angst en heb me verdiept in verschillende studies over didactiek (les geven).

rijschool seecure instructeur

Ik pas mijn les methodes aan jouw behoeftes aan, dit kan zijn rustig en geduldig, maar ook druk en uitdagend zijn. Het is maar net waar jij het beste op presteert. Geduld is een schone zaak en die heb ik. Natuurlijk zullen er momenten zijn dat ik je even flink moet uitdagen en over bepaalde drempels heen moet helpen. Je bent tenslotte met dezelfde motivatie ingestapt dan ik, Je rijbewijs halen! 

Wat ik belangrijk vind tijdens je opleiding is dat je iedere week minimaal 2 lesuren maakt en consequent aanwezig ben, zo kan ik het beste werken en leer jij het beste. Natuurlijk kan er een keer een weekje overgeslagen worden, zolang het geen gewoonte word. 

Ik heb in de les een relaxte houding, een geintje en een praatje over iets anders dan rijles hoort er ook bij. Anders word het al snel saai. Als de doelstellingen van de les behaald zijn is daar dan ook zeker ruimte voor. Ook om gewoon lekker een stukje te gaan autorijden en ervaring op te doen. Onderweg ondersteun ik jou gewoon met alles wat je nog niet beheerst en probeer ik je tips te geven over de dingen die je al wel kent. 

Examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche

Teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Rijschool Seecure

Rij-instructie en ondernemen zijn mijn passie. Ik probeer dagelijks in de rijles oefeningen te bedenken die mij een betere instructeur maken en jou een betere bestuurder. Ook ben ik constant bezig te kijken wat ik kan doen om mijn rijschool te onderscheiden van andere. Zo heb ik sinds kort een nieuwe service bedacht die erg goed aan slaat! Rijlessen in je eentje. Waarschijnlijk denk je nu: Wat? Ik bedoel niet zonder mij natuurlijk maar wel zonder andere leerlingen in de auto. 

Bij de rijscholen die ik ken word je bij het begin van je les opgehaald met de vorige leerling nog in de auto. Dat kan je niet erg vinden of juist heel vervelend. 

Hoe dan ook ben ik daar van afgestapt en haal ik je alleen op. Zo heb jij vanaf minuut 1 rijles en hoef je niet eerst met taxi service Seecure mee om de vorige leerling af te zetten en in de les een nieuwe op te halen. Dat kan als het tegen zit een volledig lesuur in beslag nemen. Ik persoonlijk liep daar telkens tegen aan. Ik stel van te voren een nieuwe doelstelling vast voor jouw rijles en dan vervolgens is er maar een mager lesuurtje over om jou deze doelstelling te laten behalen. Niet praktisch en zeker niet efficiënt. 

Verder is mijn motivatie om jou veilig te leren auto rijden. Dat klinkt misschien normaal maar is het zeker niet. Er zijn genoeg super goede rijscholen maar helaas ook genoeg mindere. Stel veel vragen en neem altijd een gratis proefles. Het landelijk gemiddelde qua lesuren is volgens de statistieken van het C.B.R. 42 volle uren en het landelijk slagingspercentage schommelt rond de 50%. Het C.B.R. praat hier over duizenden misschien wel tien duizenden mensen. Kan je hier dan wel vanuit gaan? In mijn ogen niet echt, ieder persoon is tenslotte verschillend en moet naar zichzelf kijken. Je kan het wel als richtlijn gebruiken om te berekenen wat een normaal rijbewijs ongeveer kost. Misschien heb jij wel heel veel talent en kom je eronder, super! Of misschien kost het je veel moeite en kom je erbovenuit. 

Mijn advies is neem gewoon de tijd die je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. Je geeft tenslotte maar 1 keer in je leven geld uit aan je rijbewijs en daarna sta je er alleen voor. Of je rijbewijs nou 1000 euro of 3000 euro kost de veiligheid van jezelf en van andere is belangrijker dan dat. Je rijbewijs is voor altijd, tenminste als je jezelf een beetje gedraagt.

Rijschool Seecure is een rijschool dat voortdurend in beweging is. We zijn vooral gespecialiseerd in het geven van autorijlessen maar ook theoriecursussen. We zorgen ervoor dat jij op een veilig en verantwoorde manier zo snel mogelijk zult slagen voor het felbegeerde roze pasje. Voor rijles en in de gehele omgeving van Den Bosch zit je bij Rijschool Seecure zeker goed!

Leerlingen staan bij onze altijd rijschool centraal en we zorgen ervoor dat je altijd met een vaste instructeur met dezelfde auto rijdt. Dit zorgt ervoor dat je veel zelfverzekerder bent tijdens het CBR praktijkexamen en resulteert uit ervaring in een hoog slagingspercentage.

Wat kan je ons verwachten?

  • Geduldige, vriendelijke & goed opgeleide instructeurs
  • Een motiverende werkwijze
  • Kwaliteit over kwantiteit
  • Vaste instructeurs met een vaste lesvoertuig

Wacht niet langer met het aanvragen van je proefles, als je nog vragen hebt dan staan we je uiteraard graag te woord.

Bel ons op 06-83593893 of stuur ons een WhatsApp bericht.

Recentelijk geslaagd bij Rijschool Seecure

Jesse

Zeker een aanrader. Ik les Bij Erik Boertje. Hij kan soms wat direct zijn, maar dat maakt het juist ook duidelijk en dat je het het beste leert. Ik moet snel mijn rijbewijs halen en hij is daar heel flexiebel in. Hij onderneemt direct stappen om mijn doel te kunnen berijken.

Esmee

Goede en duidelijke rijlessen van Erik Boertje. Hij heeft veel geduld met zijn leerlingen en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald!

Kim

Vond de rijlessen erg fijn. Ik heb zelf ADD en ik vind dat Erik daar goed mee om is gegaan.

Erik

Erg fijne en duidelijke uitleg, maar daarnaast ook leuke lessen. Mijn rijbewijs veel makkelijker en sneller gehaald dan van te voren gedacht, bedankt voor het slagen!

Janouk

Ik heb lessen gehad van Erik Boertje en dit is aan te raden voor iedereen, zelfs als je op latere leeftijd (ik ben 28) je rijbewijs nog moet of wilt halen. Goeie communicatie, goed advies, duidelijke instructies en een erg fijne auto om in te rijden. De lessen worden aangepast op jouw eigen niveau en tempo zodat je een goede voorbereiding hebt en alles in de vingers hebt wanneer je op examen mag.

Gekozen als beste rijschool van regio Den Bosch

Wij van rijschool Seecure beantwoorden graag al je vragen over het behalen van je rijbewijs.

Beste rijschool van Den Bosch
 Den Bosch  Velddriel
 Vlijmen  Nieuwkuijk
Drunen  Rosmalen
 Vught  Sint-michielsgestel
 Berlicum  Middelrode
 Heesch  Nuland
 Oss  Vinkel
 Zaltbommel  Andel
 Kerkdriel  Hedel

De beste rijschool in Den Bosch & omgeving.
 Examengericht rijles volgen
 Klanten geven ons een 9,3
 Hoog gemiddeld slagingspercentage, wij helpen leerlingen slagen.
 Persoonlijke begeleiding
 Al meer dan 18 jaar ervaring in leren rijden
 Goed opgeleide gecertificeerde instructeur
 Altijd netjes thuis opgehaald en afgezet!
 Kwalitatief, maar toch betaalbaar!
 Betalen in termijnen is ook mogelijk

Vraag nu een gratis proefles aan!

De #1 rijschool in Den Bosch en omstreken als je snel wilt slagen.

Al 834 leerlingen hebben hun rijbewijs gehaald

Meld je snel aan voor een proefles!

De rijschool van Den Bosch en omgeving. Meld je snel aan!

Rijschool Seecure rijopleidingen
Autorijles bij Rijschool Seecure
Rij-opleiding op maat
Moderne auto bij Rijschool Seecure