Reviews

Rijschool Seecure
Ervaringen van onze leerlingen

Hoe ervaren onze leerlingen de rijlessen? Wij hebben een hoge klantenbeoordeling door onze leerlingen. Nieuwsgierig geworden? Vraag een GRATIS proefles aan.

Jesse
3 reviews

“Zeker een aanrader. Ik les Bij Erik Boertje. Hij kan soms wat direct zijn, maar dat maakt het juist ook duidelijk en dat je het het beste leert. Ik moet snel mijn rijbewijs halen en hij is daar heel flexiebel in. Hij onderneemt direct stappen om mijn doel te kunnen berijken.”

Esmee
2 reviews

“Goede en duidelijke rijlessen van Erik Boertje. Hij heeft veel geduld met zijn leerlingen en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald!”

melissa
1 review

Top rijschool! Erik neemt de tijd en geeft duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor zijn leerlingen, past zich zo nodig aan en zoekt naar manieren bij bijvoorbeeld; faalangst, onzekerheid etc. Staat klaar voor zijn leerlingen.

Gezellige en prettige sfeer in de auto.”

Ceri van Gorkum

Erik is een super fijne rij-instructeur, hij doet t met plezier en dat is te merken. Er is een goede sfeer tijdens het lessen en toch wordt er dan ook goed uitleg geven. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt.”

Janouk
3 reviews

“Ik heb lessen gehad van Erik Boertje en dit is aan te raden voor iedereen, zelfs als je op latere leeftijd (ik ben 28) je rijbewijs nog moet of wilt halen. Goeie communicatie, goed advies, duidelijke instructies en een erg fijne auto om in te rijden. De lessen worden aangepast op jouw eigen niveau en tempo zodat je een goede voorbereiding hebt en alles in de vingers hebt wanneer je op examen mag.”

Phoebe B.
2 reviews

“Ik heb alleen goede verhalen over Rijschool Den Bosch. Ik kreeg eerst ergens anders les, maar na een paar lessen ben ik weggegaan omdat ik echt nul leerde. Ik merkte meteen een groot verschil toen ik ging lessen bij Rijschool Den Bosch. De rij instructeur is heel meedenkend en behulpzaam. Als je dus zoekt naar een top rijschool dan moet je hier zijn. Nogmaals bedankt!”

Laat een review achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bram van Dorp
1 review

“rijbewijs in 1 keer gehaald. Lessen waren examengericht en rij instructeur heel vriendelijk. Toppers.”

Stella Menkelen
3 reviews

“Super leuke rijschool. Ik heb mijn autorijbewijs hier gehaald. Ben zeer tevreden over jullie.”

Luc Boer
1 review

“Ik geef jullie 5 sterren! Zoals iedereen volgens mij. Ik heb me altijd heel ontspannen gevoeld in de auto en nooit onder druk. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met jullie hulp.”

Myron Hajer
5 reviews

“Hoeraaaa. Ik heb mijn autorijbewijs vandaag gehaald en omdat ik zo tevreden ben over ze geef ik ze 5 sterren! Bedankt. Groetjes, Myron.”

Bodine Alkemade
1 review

“Super goede ervaring gehad met jullie. Heb met alle plezier bij jullie gereden! Gek genoeg ga ik de rijlessen missen.”

Brian
1 review

“Bedankt mannen. Mijn rijbewijs gehaald bij jullie. Jullie lessen zijn echt uniek en examengericht. Ik raad t iedereen aan.”

Jesse Lijn
3 reviews

“Mijn autorijbewijs in 1 keer gehaald. Ben heel gelukkig dus heel erg bedankt. Ik raad deze rijschool iedereen aan.”

Berend-Jan Kuijpers
2 reviews

“Dikke aanrader. Heel betaalbaar en goede lessen. Kreeg eerst ergens anders les dus heb het verschil echt gemerkt. Ik werd echt gemotiveerd door mijn rij-instructeur en heb ook nog eens gezellig. Duimpje omhoog!”

Annemiek Bennink
2 reviews

“Beste Rijschool Den Bosch, aangezien ik wat ouder ben vond ik het best lastig om een goede rijschool te vinden die daarmee om zou kunnen gaan. Mijn ervaring met jullie is zeer positief. De instructeur was in alle tijden geduldig en was motiverend. Ik had nooit verwacht dat ik voor mijn CBR praktijkexamen in 1 keer zou slagen. Heel blij en dankbaar. Blijf zo doorgaan! Met vriendelijke groet, Annemiek Bennink.”

Keehan van Doorn
5 reviews

“Dit is oprecht de beste rijschool in heel Nederland. Kan het niet beter omschrijven. Maak het maar zelf mee. Al mijn vrienden en ik hebben onze rijbewijs hier gehaald. Heb in een super snelle tijd mijn rijbewijs in één keer gehaald.”

Susan Belluci
6 reviews

“Ik reed vorig jaar ergens anders en heb toen met die rijschool mijn examen gehad. Was toen gezakt en ben meteen naar een andere rijschool gegaan. Ik kwam toen hier uit, omdat ik er goede dingen over had gehoord. Ik ben echt aangenaam verrast. Had geen hoge verwachtingen door mijn laatste rijschool, maar wow gewoon. Ik had maar een paar lessen nodig, omdat ik al had gelest. Maar in die paar lessen is er gewoon een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik wist opeens alle valkuilen en werd heel examengericht gelest. Hierdoor was ik ook niet nerveus tijdens mijn examen. Ik was gewoon heel ontspannen (dit kwam ook door mijn rij-instructeur). Kan niet zeggen hoe tevreden ik ben. Ik zie echt het verschil tussen deze rijschool en mijn vorige. Ik kan het niet genoeg aanraden. Als je opzoek bent naar een goede rijschool en je examen in 1 keer wilt halen dan moet je gewoon hier zijn!”

Noortje den Hollander
2 reviews

“Voordat ik een rijschool had gekozen, heb ik eerst verschillende proeflessen gevolgd. Rijschool Seecure in Den Bosch blinkte echt uit. De manier waarop ze lesgeven is heel anders. Ontzettend examengericht en de rijinstructeur was motiverend en vriendelijk. Hij had veel geduld met mij en ik voelde me op mijn gemak met hem. Ik raad deze rijschool dan ook echt aan. Groetjes, Noortje”

Bas
1 review

“Heel erg bedankt! Ik ga de gezellige lessen zeker missen.”

Max van den Oever
4 reviews

“Mooie lesauto en betaalbaar. Ik kon goed opschieten met de rij instructeur. Onwijs blij met mijn rijbewijs. Ik geef 5 sterren zoals de rest.”

Autorijles bij Rijschool Seecure

Recentelijk geslaagd bij Rijschool Seecure

[/db_pb_gallery]

Gekozen als beste rijschool van regio Den Bosch

Wij van rijschool Seecure beantwoorden graag al je vragen over het behalen van je rijbewijs.

rijschool Den Bosch, Autorijles in Den Bosch, Gratis proefles autorijden Den Bosch
 Den Bosch  Rosmalen
 Vlijmen  Nieuwkuijk
 Vught  Sint-Michielsgestel
 Berlicum  Nuland
 Heesch  Vinkel
 Oss

De beste rijschool in Den Bosch & omgeving.
 Examengericht rijles volgen
 Klanten geven ons een 9,3
 Hoog gemiddeld slagingspercentage, wij helpen leerlingen slagen.
 Persoonlijke begeleiding
 Al meer dan 18 jaar ervaring in leren rijden
 Goed opgeleide gecertificeerde instructeur
 Altijd netjes thuis opgehaald en afgezet!
 Kwalitatief, maar toch betaalbaar!
 Betalen in termijnen is ook mogelijk

Vraag nu een gratis proefles aan!

De #1 rijschool in Den Bosch en omstreken als je snel wilt slagen.

Rijbewijs halen Den Bosch, hoog slagingspercentage, Al 834 leerlingen hebben hun rijbewijs gehaald

Meld je snel aan voor een GRATIS proefles!

Seecure De rijschool van Den Bosch en omgeving. Meld je snel aan!

Rijschool Seecure rijopleidingen
Rijbewijs halen, Den Bosch, Rosmalen, Berlicum
Rijbewijs halen in Den Bosch, moderne lesauto, Volkswagen lesauto
Rijopleiding in Den Bosch, Volkswagen lesauto, Rijbewijs halen